هیدروکسید سدیم | سود پرک

سود پرک | sodium hydroxide

هیدروکسید سدیم یا کاستیک سودا با فرمول شیمیایی NaOH که ترکیبی معدنی و جامدو با رنگ سفید است که به آسانی میتواند رطوبت هوا را جذب کند وباید در نگهداری آن ملاحظات لازم را انجام داد.

این ماده وقتی در آب حل میشود به یون های تشکیل دهنده آن تفکیک شده و خاصیت قلیایی دارد ودر برخی موارد به شدت گرما زا است ودر مصرف آن باید از دستکش و محافظ ایمنی استفاده گردد چون خاصیت خورندگی دارد باعث سوزش میشود .

این ترکیب شیمیایی حاصل ترکیب دو کاتیون و یک آنیون است که با پیوند یونی به هم متصل شده اند و نام های دیگری از قبیل سود پرک ، سود سوز آور ، کاستیک سودا ، و… نیز دارد .

فروش سود پرک

کاربرد های هیدروکسید سدیم

این ماده یک باز قوی است که بیشتر این ماده تولیدی در صنعت استفاده میشود و یکی از مصارف عمده این ماده شیمیایی در صنعت تولید کاغذ است .

از هیدروکسید سدیم برای تولید پاک کننده ها و دترجنت ها مثل صابون استفاده میشود و یکی از استفاده های عمده آن در خمیر کردن چوب برای تولید کاغذ است . در تصفیه آب به علت خاصیت قلیایی باعث بالا رفتن PH آب شده و خورندگی آن کاهش میابد.

در صنایع مختلفی به عنوان پاک کننده و چربی گیر استفاده میشود . و در صنایع دارویی ، آرایشی بهداشتی ، محصولات شوینده ، رنگرزی ، چرم سازی ، نوشابه سازی ، خنثی سازی اسید و… میتواند استفاده شود.

Instagram
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
تهران
021-33486591
فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp