بتایین | بتائین | کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامیدو پروپیل بتائین | BETAEEIN

بتایین یک سورفکتانت آمفوتری است که در گروه آمیدو پروپیل بتایین ها قرار دارد.این ماده از اختلاط روغن نارگیل خام و 3-دی متیل آمینو مشتق میشود.به طور کلی به عنوان یک سورفکتانت مناسب و بالا برنده ویسکوزیته و به عنوان یک عامل پاک کننده و چربی زدا در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت شخصی مورد استفاده قرار میگیرد.

بتائین دارای یک سر آنیونی و یک سر کاتیونی است و باعث ایجاد کف کنندگی زیادی میشود و همچنین دارای کف پایدار و خاصیت نرم کنندگی نیز میباشد.

فروش بتائین

کاربردهای بتائین

بتائین به طور وسیعی در تولید مواد پاک کننده و کف کننده و محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده است.

در تولید انواع شامپوها و صابون های مایع و شوینده های بدن و تولید ژل کاربرد دارد و در تولید لوسیون هایی مانند افتر شیو و پاک کننده های سطحی به دلیل قدرت زیاد در شستشو و از بین بردن جرم استفاده میشود.

Instagram
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
تهران
021-33486591
فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp