ستیل الکل

آرایشی و بهداشتی

یک باور غلط در مورد ستیل الکل که یک نوع الکل است وجود دارد این است که مانند الکل مالشی باعث خشکی پوست می شود، که در واقعیت این موضوع کاملا بلعکس اتفاق می افتد، ستیل الکل دارای خواص آبرسانی، تامین کننده چربی و نرم کننده پوست است که برای پوست و مو مفید است.

ستیل الکل

یک باور غلط در مورد ستیل الکل که یک نوع الکل است وجود دارد این است که مانند الکل مالشی باعث خشکی پوست می شود، که در واقعیت این موضوع کاملا بلعکس اتفاق می افتد، ستیل الکل دارای خواص آبرسانی، تامین کننده چربی و نرم کننده پوست است که برای پوست و مو مفید است. این الکل است که از چربی روغن گیاهی مانند روغن نارگیل یا روغن نخل گرفته شده است؛ به همین دلیل به آن پالمتیل الکل نیز گفته می شود. نام این الکل از کلمه لاتین Cetus گرفته شده است، که به معنی “روغن نهنگ” است و ماده ای است که در ابتدا از آن گرفته می شده است.

کاربرد ستیل الکل

هنگامی که ستیل الکل به مواد آرایشی طبیعی اضافه می شود، که به نقش همگن سازی اجزای که به طور طبیعی جدا هستند را دارد (امولسیفایر)، به عنوان یک نرم کننده، غلیظ کننده، یک عنصر مات کننده، و به عنوان حامل دیگر مواد موجود در فرمول شیمیایی نیز استفاده می شود. خواص آن باعث میشود که روغن ها و آب با هم ترکیب شوند و که موجب تولید یک ماده با بافت نرم و ایده آل در محصول نهایی برای پوست و مو میشود و این الکل باید مراحل داغ نمودن روغن محصولات به فرمولاسیون آنها اضافه شود. هرچه میزان استفاده از سیتیل الکل بیشتر باشد غلظت محصول نهایی بیشتر خواهد بود. • کاربرد ستیل الکل در شامپوها و نرم کننده ها این الکل در این محصولات به عنوان مرطوب کننده، نرم کننده، کدر کننده این محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. ستیل الکل در این محصولات نقش افزایش دهنده رطوبت مو و مراقبت در برابر خشکی مو، جلوگیری از فر خوردگی در مو، افزایش قابلیت کف کردن محصولات را دارد و حداکثر مقدار دوز در این محصولات 6% پیشنهاد می شود. • کاربرد ستیل الکل در محصولات آرایشی در این محصولات خاصیت مات کنندگی و نرم کنندگی و پایدار کنندگی دارد. این ماده برای نرم کنندگی پوست،ایجاد تعادل و پایداری در رطوبت پوست بدون ایجاد لایه چربی بر روی پوست، نگهدارنده محصولات آرایشی بر روی پوست و جلوگیری از ریزش محصولات آرایش موثر است. حداکثر مقدار دوز ستیل الکل 0.5 تا 10 درصد پیشنهاد می شود. • کاربرد ستیل الکل در مرطوب کننده ها، شوینده صورت، ماسک صورت،شوینده بدن در این محصولات کاربرد مات کنندگی، غلیظ کننده، امیلسیون کننده، نرم کننده، رطوبت رسانی دارد. استیل الکل در این محصولات به به افزایش غلظت فرمولاسیون، بهبود ظرفیت کف کنندگی در محصولاتی مانند لوسیون ها، افزایش چسبندگی، آرامش دهنده پوست، رطوبت رسان و نرم کننده پوست که در کاهش خارش و پوسته شدن و ترک خوردگی پوست مفید و موثر است. حداکثر مقدار دوز پیشنهادی این ماده برای لوسیون بدن 3 درصد، برای کرم صورت 6 درصد،برای شوینده صورت 6 درصد،برای ماسک صورت 6 درصد وبرای شوینده بدن 6 درصد توصیه می شود.

مضرات

حدود 30 سال قبل، یک پانل علمی تخصصی مواد آرایشی (CIR) اعلام کرده است که این ماده برای استفاده در مواد آرایشی مفید است. در سال 2005، CIR داده های جدیدی را در دسترس قرار داد و نتایج ارائه شده مربوط به ایمنی خود را دوباره تأیید کرد. درصد کمی از افراد ممکن است آلرژی های ناشی از تماس (قرمز یا ملتهب شده) به خاطر مواد حاوی امولسیفایر مانند ستیل الکل در لوسیون ها یا کرم ها را تجربه کنند. اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، بر این عقیده است که این ماده را می توان به عنوان یک افزودنی غذایی به شکل مستقیم و یا غیر مستقیم استفاده کرد.

بازرگانی ملل

بازرگانی ملل در حوزه خرید و فروش مواد اولیه شیمیایی فعالیت دارد.

سعی ما ارائه مواد با کیفیت با خلوص بالا مطابق با برگه آنالیز و با قیمت مناسب  است.

Goftino



تماس با ما

نشانی دفتر فروش تهران : تهران، سه راه افسریه، بعد ازمیدان آقانور، بازار کیمیا (فروشندگان مواد شیمیایی تهران)

نشانی انبار : جاده قدیم قم ، شورآباد ، خیابان 60متری

تلفن:  33486591-021

موبایل: 6441760-0912

ایمیل: info[@]melalchimestry.com